Wat waren tot hiertoe onze meest verkochte stuntsteps in 2018 ?

We weten het.. 2018 is nog niet om maar we wilde toch eens terugblikken op onze meest verkochte stuntsteps !

 

Slamm Sentinel Stuntstep top 10

 1. SLAMM Sentinel (2018 model) Complete Stuntstep in Neo Chrome

Het Slamm Scooters merk is dan ook één van onze favorieten. De prachtige en stevige nek hebben ervoor gezorgd dat dit een iconisch ontwerp is onder de stuntsteps. De Sentinel is een nieuwer model en het befaamde Neo Chrome design zal zeker hebben toegedragen tot deze nummer 1 positie. Bekijk alle specificaties van deze stuntstep in onze webshop ! 

 

 

Slamm Urban Extreme Stuntstep top 10

2. SLAMM URBAN VII Extreme (2018 model) Complete Stuntstep in Goud

Ook op nummer 2 een step van het Engelse merk Slamm Scooter ! De Urban Extreme met zijn prachtige mat gouden afwerking verdiend deze plaats zeker, daarbij is dit de enige Slamm stuntstep die geleverd wordt met stuntpegs om te kunnen grinden. Bekijk alle specificaties van deze stuntstep in onze webshop ! 

 

Longway Metro Stuntstep top 10

3. Longway Metro V2 Pro complete Stuntstep Neochrome

Misschien een minder bekend merk maar Longway Scooters heeft zich de laatste jaren een mooie plek in de markt opgeëist. De afwerking is altijd uitstekend en de prijs-kwaliteit verhouding zeer sterk.
Deze Metro V2 Stuntstep in Neo Chrome is de opvolger en verbeterde versie van de V1. Bekijk alle specificaties van deze stuntstep in onze webshop ! 

 

 

Slamm Strobe Stuntstep top 10

4. Slamm Strobe Complete Stuntstep in Zwart en Multi

Weer een Slamm ! Er valt niets nieuws meer te vertellen over deze coole stuntstep van het geweldige Slamm merk buiten dat de strobe natuurlijk een waanzinnige print heeft over het volledige stuntstep deck. Bekijk alle specificaties van deze stuntstep in onze webshop ! 

 

 

Blazer Pro Decay Stuntstep top 10

5. Blazer Pro Decay Series Wired Stuntstep in Zwart met Fluo-Groen

Blazer Pro Scooters ! Deze Engelse fabrikant gaat al lang mee en heeft modellen in elke prijsklasse. Deze stuntstep van de Decay Series heeft zijn succes te danken aan zijn gunstige prijs, dit wilt niet zeggen dat er bespaard is op de kwaliteit. Deze stuntstep is zeer degelijk en stevig maar heeft minder geavanceerde specificaties dan de top modellen. Bekijk alle specificaties van deze stuntstep in onze webshop !

 

Madd Gear Pro Team Stuntstep top 10

6. MGP VX7 Team Neo Chrome Complete Stuntstep in Blauw

Madd Gear Pro Scooters of MGP heeft net niet onze top 5 gehaald. MGP is misschien wel het bekendste en meest gekochte stuntstep merk wereldwijd. Deze bekendheid is ook zijn zwakte want we merken dat jongeren niet allemaal met dezelfde stuntstep in het skatepark willen rijden. Deze step is niet meer beschikbaar en is op deze moment vervangen door de Madd Gear VX8. Neem een kijkje in onze online winkel naar de nieuwe Madd Gear Pro VX8 modellen.

 

Madd gear VX8 Shredder Stuntstep top 10

7. MGP VX8 Shredder Complete Stuntstep in Zwart

De Shredder is in de hogere klasse van de Madd Gear Pro stuntsteps misschien wel de best geprijsde. Dit model in zwart en grijs ziet er gewoon heel simpel en mooi uit. Bekijk alle specificaties van deze stuntstep in onze webshop !

 

 

Madd Gear Pro Whip Pro Stuntstep top 10

8. MGP Whip Pro complete Stuntstep in Alluminium en Rood (Limited Edition)

De Whip Pro zou de 1ste plaats hebben behaald, mocht hij niet pas vanaf september 2018 beschikbaar zijn geweest. Deze stuntstep is uitgebracht in een exclusieve editie die alleen bij SkateTown te verkrijgen is en één van onze hardlopers is op deze moment ! Het grijs en donker rood is een prachtige kleurencombinatie. De Madd Gear Scooter Doodskop op de stuntstep nek maakt deze step helemaal af. Bekijk alle specificaties van deze stuntstep in onze webshop !

 

Addict Equalizer Stuntstep top 10

9. Addict Equalizer Stuntstep in Zwart met Chrome

Sinds 2018 is Addict Scootering aanwezig in de stuntstep scene. Dit core-stuntstep merk was in het verleden wat afwezig in Nederland en België maar dit zal in de toekomst zeker veranderen. Wie op zoek is naar een complete stuntstep van een niet te commercieel merk is bij Addict aan het juiste adres. Bekijk alle specificaties van deze stuntstep in onze webshop !

 

 

Hang Up Stuntstep top 10

10. HangUp Outlaw III Stuntstep in Blauw met Groen (Tropical)

De HangUp Stuntsteps richten zich op een andere publiek dan de merken die hierboven staan. Het jongere publiek kan deze stuntsteps zeker appreciëren door de leuke kleuren. De uiterst stevige bouwkwaliteit maken dit een stuntstep die jaren zal meegaan. Bekijk alle specificaties van deze stuntstep in onze webshop !